Morganleijon

Obligatoriska bebis saker del 1

Börjar bli lite stressad nu.. En utav mina dåliga egenskaper är att jag tänker så himla mycket. Övertänker allt tio gånger extra vilket gör mig stressad även fast jag inte har särskilt bråttom. Jag har köpt barnvagn och ganska mycket kläder och hygienartilklar och lite smått och gott redan. Känns onödigt att köpa det stora som spjälsäng och skötbord etc innan jag flyttat så jag har någon stans att ställa allt och kan få i ordning med sakerna. Men nu börjar jag tänka att tänk om hon vill komma mycket tidigare än planerat. Då har jag ju inte alla saker som behövs. Hm. Måste lägga på ett kol nu så att det inte blir några överraskningar! Här är iaf en lista på det obligatoriska och vart man kan hitta det!

Bärsele från babybjörn, lekmer.se

Spjälsäng från Ikea, 599 kr

Vet inte än vad jag ska ha för skötbord eftersom det känns bättre att ta det efter flytten då jag ser vad som får plats och vad som är smartast. Men här är iaf ett pålitligt och basic från Ikea, 995 kr. Finns dock ungefär samma för billigare peng Ikea.se

Vad gällande bilbarnstolar så tycker jag att det är viktigt att ha en riktigt säker en. Hur skulle man kunna förlåta sig om sin bebis vart skadad i trafikolycka pga dålig bilstol? Det är ju så lätt hänt!
Här är en ifrån BeSafe iZi Go, som har fått bäst i test och kostar 1699 kr på jollyroom.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats